Sortimo near you

BOXX-ovi i kućišta.

Za savršenu organizaciju radnog mjesta!

Sortimo KUTIJE i kovčezi osiguravaju poboljšanu organizaciju i povećanu produktivnost u svakodnevnom radu, budući da se alati i mali dijelovi prevoze uredno sortirani, sigurno pohranjeni i pažljivo i pregledno raspoređeni od radionice do radnog mjesta. Praktični organizacijski sustavi čine vašu mobilnu radionicu učinkovitom i preglednom, a također imaju višenamjensku upotrebu zahvaljujući funkciji ubacivanja i nošenja. 

Metalno kućište

Metalno kućište je jedinstveno u smislu funkcionalnosti, izdržljivosti i mogućnosti podešavanja.

L-BOXX G/G4

L-BOXX G/G4 su optimalno rješenje za mobilnost i pohranu, pružajući prostor za alate, strojeve i potrošni materijal.

T-BOXX

Zahvaljujući prozirnom poklopcu, T-BOXX pruža jasan pogled u vašu kutiju s alatom.

C-BOXX

Zahvaljujući svom dizajnu poput kante, može se univerzalno koristiti za spremanje alata i potrošnog materijala ili čak za transport prljavih rabljenih dijelova.

SR-BOXX

Zahvaljujući plastičnim klizačima, SR-BOXX se može integrirati, viseći ili stojeći, u police sustava regala kombija, čime se dobiva dvostruko više prostora.

XL-BOXX

Prostrani stroj i transportni kovčeg.

Umetnute kutije

Umetnute kutije pružaju profesionalno upravljanje malim dijelovima u BOXX-ima, kutijama i ladicama.

LT-BOXX G

LT-BOXX G nema poklopac i zato je idealna kutija za jednostavan utovar, transport i uklanjanje glomazne opreme.

LS-BOXX G

LS-BOXX G je kutija za stroj, kutiju za alat i pohranu malih dijelova u kompaktnoj jedinici.

i-BOXX G

i-BOXX G je mala i pametna opcija za siguran transport malih dijelova.

E-BOXX

E-BOXX je jednostavan, praktičan i idealan za individualnu upotrebu.

L-BOXX obitelj

Praktični transport i kutija za alat!

L-BOXX-ovi se mogu intuitivno međusobno kombinirati i ponovno razdvojiti za nekoliko sekundi, zahvaljujući njihovom inteligentnom i jednostavnom klik sustavu. Mogućnost potpune integracije Sortimo BOXX i Case sustava u Sortimo kombi regalne sustave i njihova višenamjenska upotreba čini ih jedinstvenima.

Obitelj L-BOXX je integrirano rješenje mobilnosti za siguran i praktičan transport alata. Zato popularni L-BOXX sustav koriste poznati partneri kao rješenje za skladištenje svojih alata i opreme. Sa svojim unaprijed konfiguriranim L-BOXX-ovima, na primjer, BOSCH, GEDORE i FÖRCH nude savršene mogućnosti za dizajniranje besprijekornog koncepta mobilnosti od radionice do radnog mjesta, čineći vaše radne procese još učinkovitijim.

L-BOXX G4

Optimiziran klik sustav: Omogućuje da se nekoliko kutija klikne zajedno samo jednom rukom.

Integrirana rešetka umetnute kutije: za savršeno organiziran transport malih dijelova u umetnutim kutijama. Štedi vrijeme i jednostavno rukovanje: pristup sadržaju više BOXX-ova čak i kada se kliknu zajedno .

Otporan na krađu: brzo osiguravanje bravom ili čeličnom sajlom kada se nekoliko BOXX-a spoji zajedno.

Dostupan u visinama 102 i 136

L-BOXX 4

Učinkovito i ekonomično: pregledno organiziran i pažljiv transport alata, strojeva i druge opreme.

Koncept besprijekorne mobilnosti: može se kliknuti međusobno i s cijelim L-BOXX asortimanom, i kompatibilan s asortimanom proizvoda Sortimo.

Organizacija radnog mjesta: bogatstvo dodataka znači da se sav vaš sadržaj može jasno rasporediti i odmah pronaći.

Dostupan u visinama 238 i 274

 

LT-BOXX G

Fleksibilan u korištenju: jednostavno i brzo napunite i uklonite rasutu i štrčeću opremu za transport do vašeg radnog mjesta.

Pokretljivost: široka okretna ručka za transport većih materijala koji strše.

Potpuna kompatibilnost: neprimjetno se uklapa u cijeli asortiman L-BOXX i Sortimo kombi regalne sustave.

Dostupan u visinama 102, 136, 238 i 374

LS-BOXX G

Kompaktna jedinica: skladište malih dijelova, kutija za stroj i alat u jednom za mješoviti transport dijelova i opreme.

Funkcionalnost: sastoji se od različitih utora za i-BOXX-ove i ladice i prostranog odjeljka za pohranu, što omogućuje uredno pohranjivanje i siguran transport velikih strojeva i manjih dijelova.

Potpuna kompatibilnost: neprimjetno se uklapa u cijelu L-BOXX obitelj i Sortimo sustave regala za dostavna vozila.

Dostupan u visinama 102, 136, 238 i 374

i-BOXX rack G

Fleksibilan u upotrebi: mobilni organizator za vašu radionicu i vozilo.

Fleksibilna proširivost: gotovo beskonačno proširiva korištenjem dodatnih polica.

Čudo kombinacije: sadrži LS ladice i i-BOXXes G i može se brzo i sustavno reorganizirati u bilo kojem trenutku naručenom zamjenom i-BOXXes i ladica .

Potpuna kompatibilnost: s obitelji L-BOXX i Sortimo kombi regalima.

T-BOXX – majstor za sortiranje s uvidom

T-BOXX

Zahvaljujući prozirnom poklopcu T-BOXX-a nudi idealan pregled sitnih dijelova i potrošnog materijala koji se nalaze u njemu čak i kada je zatvoren. Stoga pomaže značajno poboljšati učinkovitost u radnom danu, jer nema potrebe za dugotrajnim traženjem materijala. Podjela T-BOXX-a rešetkom umetnute kutije na poklopcu i dnu osigurava fiksnu poddjelu BOXX-a, sprječavajući miješanje sadržaja različitih umetnutih kutija. Također je izuzetno izdržljiv i čvrst te lako podnosi teške zahtjeve gradilišta. 

T-BOXX se pokazao ne samo kao organizator, već i kao svestrani uređaj i impresionira svojim fleksibilnim mogućnostima primjene:

3 varijante veličine:
T-BOXX je dostupan u 3 veličine 120, 320 i 330. Zahvaljujući različitim širinama i visinama, pronaći ćete odgovarajući T-BOXX za svaku radnu situaciju.
Kompatibilnost s ProClick i ProSafe:
Kuka s oprugom kompatibilna je sa svim ProClick i ProSafe proizvodima – kao i s partnerima poput Boscha.
Praktična opcija spajanja:
Noge za spajanje T-BOXX 120 omogućuju praktično spajanje s poklopcima većih T-BOXX modela, dok bravica sprječava nenamjerno otpuštanje. Može se transportirati pojedinačno ili u kombinaciji.
Besprijekorna integracija u EcoSystem:
Sa svojom sklopivom ProClick kukom, T-BOXX 120 se može pričvrstiti na SR5 i Globelyst4 opremu u vozilu bez alata, kao i na WorkMo.
Fleksibilna uporaba:
Zahvaljujući rasklopivoj kuki, T-BOXX 120 se također može zakačiti na višenamjensku šipku panela krilnih vrata, baš kao i C-BOXX.
Uklanjanje pojedinačnih umetnutih kutija:
Jednostavno uklanjanje umetnutih kutija osigurava praktično rukovanje u svakodnevnom radu.
Savršen uvid:
Prozirni poklopac omogućuje brzi pregled sitnih dijelova koji se nalaze.
Visoka stabilnost:
Izrađen od robusne plastike, otporan je na udarce i obećava dugu izdržljivost – čak i pod intenzivnom uporabom.

Više BOXX-ova i kofera na prvi pogled

SR-BOXX

Funkcionalnost SR-BOXXeva potpuno je jedinstvena u sustavima regala za dostavna vozila. Mogu se integrirati na policu i ispod nje, za optimalno korištenje prostora, omogućujući dvostruko veći broj SR-BOXX-a po polici. Time je raspoloživi prostor na polici SR5 maksimalno iskorišten. Stabilne i lagane plastične kutije pružaju dovoljno mogućnosti skladištenja za transport malih dijelova ili potrošnog materijala i stoga su optimalna organizacijska pomoć. Podijeljeni prozirni poklopac pruža neposredan pregled sadržaja, omogućujući trenutni pristup sadržaju bez potrebe da se BOXX potpuno izvadi iz sustava regala kombija.

Metalno kućište

Metalno kućište originalni je proizvod tvrtke Sortimo i potpuno je jedinstveno kada se radi o funkcionalnosti, izdržljivosti i prilagodbi, budući da se savršeno prilagođava specifičnim potrebama industrije, zahvaljujući raznim mogućnostima konfiguracije s pregradama, umetcima za mlaznice ili umetnutim kutijama. Njegova fleksibilna organizacija u unutrašnjosti i upravljanje jednom rukom, kao i kut poklopca od 120 stupnjeva, pomažu značajno pojednostaviti svakodnevni rad. Metalno kućište dostupno je u četiri različite visine i može se lako integrirati u WorkMo i sustave regala za dostavna vozila, te stoga sigurno transportirani na gradilište.

i-BOXX 72 G

i-BOXX 72 G je mala i inteligentna opcija za siguran transport malih dijelova, poput materijala za pričvršćivanje, u integriranim umetnutim kutijama. Sadržaj praktičnog kovčega za alat može se odmah vidjeti zahvaljujući prozirnom poklopcu, čime se štedi puno vremena pri traženju pravih materijala. i-BOXX 72 G može se lako integrirati u LS-BOXX ili u i-BOXX Rack G.

Umetnute kutije

Umetnute kutije omogućuju veću produktivnost u svakodnevnom radu, jer pružaju brzi pregled sitnih dijelova pohranjenih unutra, a također se mogu izvaditi izravno iz kutija i BOXX-ova i koristiti na radnom mjestu. Sve nedostajuće ili gotovo potrošene razine zaliha odmah se identificiraju, čime se izbjegavaju zastoji. Bilo u radionici, u Sortimo kutijama i BOXX-ima, WorkMo ili Sortimo kombi sustavu regala – umetnute kutije, dostupne u rasponu različitih veličina, omogućuju vam da se opremite prema individualnim zahtjevima. Zahvaljujući njihovoj integralnoj vodilici razdjelnika, također se mogu individualno podijeliti, što ih čini još fleksibilnijim i učinkovitijim u svakodnevnom radu.
Zajedno s oznakama mySortimo osiguravaju profesionalnu, sustavnu i individualnu organizaciju na radnom mjestu.

E-BOXX

E-BOXX je dobar dodatak svakom sustavu regala za radionice i kombije. Izrađen je od čvrste plastike i, u svojoj jednostavnosti, ima praktičnu i individualnu upotrebu. Sortimo nudi široku paletu proizvoda za osiguranje tereta za siguran i siguran transport E-BOXX-a u vašem vozilu.