Sortimo near you

Jumbo-jedinica

Jumbo jedinica je kompaktna ladica velikog kapaciteta koja, kao rješenje s duplim dnom, omogućuje brzo i sigurno skladištenje teške opreme i nezgrapnih materijala.

XL ladica Jumbo-Unit

Inteligentna rješenja za veliku i malu robu za optimalno korištenje tovarnog prostora.
XL ladice mogu se fleksibilno koristiti i nude ergonomski pristup sadržaju uz veliki prostor za pohranu. Utovarni prostor je tako optimalno iskorišten, a čak i glomazna roba nalazi svoje mjesto.
 
XL ladica kao rješenje za dvostruki pod!
S praktičnim rješenjem s dvostrukim podom ili podom, svaki kut utovarnog prostora može se iskoristiti u najvećoj mjeri. XL ladice osiguravaju visoku nosivost i omogućuju ergonomski utovar i istovar velike ili dugačke robe kroz stražnja ili bočna vrata vozila. Velike podne ladice prekrivene su Sortimo podom tako da se mogu fleksibilno kombinirati s policama za kombi, WorkMos i konceptima osiguranja tereta – za maksimalno iskorištenje prostora za utovar. Korištenjem ove kompaktne opcije možemo kreirati koncepte koji omogućuju smanjenje vozila i uštedu novca pri nabavi vozila.

Maksimalno iskorišten prtljažni prostor

Ergonomija. Narudžba. Jasnoća.

Jumbo-Unit – optimizator prostora

Izvucite maksimalan volumen iz prtljažnog prostora!

Kombinacija Jumbo-Unit-a i podnih ploča nudi prednost neograničene upotrebe prostora za utovar uz veliku zapreminu odlagališta. Na vrhu ladica velikog volumena ima mjesta za police za kombi.

Uz rješenje s podignutim podom u kombinaciji s optimalno isplaniranim regalima za kombi, moguće je čak optimizirati volumen utovara na takav način da je moguće smanjenje na sljedeći manji model gospodarskog vozila. Time ne samo da se optimalno iskorištava prostor za utovar, već se i štedi mnogo novca.

Tako čak i najmanji kombi postaje pravi optimizator prostora

Prednosti na prvi pogled

Glomaznu opremu često je teško skladištiti. Predmeti s oštrim rubovima fiksirani pomoću zateznih pojaseva nisu potpuno sigurni. U ekstremnim situacijama u vožnji, kao što je slučaj naglog kočenja ili čak nesreće, pojasevi se mogu potrgati, uzrokujući znatnu štetu na teretu – i to ne samo na vozilu. Rješenje: Sortimo Jumbo-Unit. Jumbo-Unit, koji se može koristiti kao rješenje za dvostruki pod/pod, impresionira prije svega svojim jednostavnim rukovanjem i velikim volumenom. Aspekt sigurnosti osiguran je, naravno, kroz čvrstu konstrukciju. Koristi se kao podna ladica, a može se prekriti Sortimo podom za montažu i osiguranje tereta. To osigurava da se, unatoč korištenju Jumbo-jedinice, daljnji sustavi regala za kombi mogu lako koristiti u skladišnom prostoru. Montiraju se na pod iznad Jumbo-jedinice radi maksimalne stabilnosti.

Ogroman kapacitet podne ladice omogućuje vam siguran transport vrlo teške i glomazne robe. U isto vrijeme, također imate mogućnost korištenja pregrada za njihovu pregradu. Stoga je moguće ograničiti opterećenje na minimum – čime se smanjuje rizik od oštećenja vozila ili fizičke ozljede. Velika ručka i vrlo elastični teleskopski klizači mogu se koristiti za osiguravanje ergonomskog utovara i istovara. Proces utovara može se izvršiti i kroz bočna i kroz stražnja vrata.

Jasna prednost podnih ladica je u tome što se mogu napuniti do posljednjeg kuta. Optimalna iskorištenost utovarnog prostora je ključna tema, čak i kada se vozila smanjuju. To znači da se maksimalnim iskorištenjem raspoloživog skladišnog prostora može prevesti više. S ovim pristupom, čak i mali transporter, opremljen podnim ladicama i sustavom regala za kombi iz Sortima, može primiti veći teret od većeg transportera bez ovih komponenti. Ujedno, rješenja iz Sortima omogućuju maksimalan stupanj jasnoće i transparentnosti robe koja se prevozi.

Ladica Jumbo-Unit XL ne samo da štiti prostor za utovar vašeg vozila. Teški teret može osloboditi goleme sile nakon što počne kliziti. Uz Jumbo-Unit, takvi se alati i zalihe mogu pohraniti brzo, jednostavno i sigurno. Rizik od klizanja i time povezani rizici za sigurnost na cesti gotovo su eliminirani. S jedne strane, to osigurava da ne morate brinuti o svom teretu čak ni u opasnim situacijama na cesti, s druge strane, da unutrašnjost vozila nije oštećena. To rezultira boljim zadržavanjem vrijednosti vašeg vozila.