Sortimo near you

ProClick torbe za alat i pojas za alat

ProClick se sastoji od torbi za alate i pojasa za alat koji su, u kombinaciji, idealni za svakodnevne poslove obrtnika u svakoj industriji. Sustav omogućuje transport materijala za rad izravno preko osobe. Ovo je pravo olakšanje, posebno na ljestvama, skelama i pri radu iznad glave. Jer sve što trebate dostupno je jednim pokretom u torbicama za alat pričvršćenim na remen za alate.  

ProClick torbe za alat

Praktični organizacijski pomagači za transport i pristup alatima na tijelu.

ProClick alatna kartica

Ravni i otvoreni dizajn nudi prostor za do šest alata, kao što su kliješta, odvijači ili igle.

ProClick pojas za alate

Pojas za alate može se nadopuniti praktičnim torbama za alat preko ProClick držača, u koje možete spremiti svoj alat i potrošni materijal. Vaše ruke ostaju slobodne, a svi materijali dostupni na tijelu.

ProClick držač čekića

Čekići ili čak drugi alati s kratkom drškom uvijek su učinkovito pospremljeni i nadohvat ruke.

ProClick setovi

Po posebnoj cijeni: setovi nude osnovne kombinacije s kojima možete odmah krenuti.

ProClick torba za uređaj

Pametni telefoni ili drugi uređaji mogu se sigurno pohraniti i transportirati na tijelu ili na bilo kojem drugom ProClick sučelju.

ProClick traka za alate

Svestrani uređaj praktično je organizacijsko rješenje koje također služi kao nosač torbi s alatom.

ProClick naramenica

Optimalno raspoređuje težinu ProClick trake za alat i tako podržava ergonomski rad.

ProClick – Neograničene mogućnosti jednim klikom

Jedan klik:

Sustav torbe za alat i pojasa za alat sastoji se od dva bitna elementa: ProClick držača i kuke. Ako obje spojite, “klikne” jednom, što znači da je kuka zaključana i sigurno pričvršćena.

Neograničene mogućnosti:

ProClick sustav koristi se u gotovo svim svakodnevnim radnim situacijama. Torbe s alatom mogu se pričvrstiti kukicama ne samo u ProClick držač, već iu dobro poznati Sortimo ProSafe. To omogućuje da se ProClick proizvodi koriste kao dodaci u našim rješenjima regala SR5 i Globelyst putem prosafe integracije. Oprema za vozila Sortimo služi kao praktičan sustav za pohranjivanje ProClick torbi za alat, koje se pomoću remena za alat nose na mjesto upotrebe.

Sustav regala za kombi

ProClick je kompatibilan s ProSafeom. Na ovaj način, torbe za alat mogu se jednostavno zakačiti za SR5 bočne profile i Globelyst4 stupove kada se ne nose na pojasu za alat ili se također mogu koristiti na opremi vozila kao spremnik za alate i potrošni materijal.

Mobilni rad

Neki Sortimo proizvodi već imaju držače za ProClick torbe za alat. Tako se ponašate kao nosač za torbe i činite ih pokretljivima neovisno o remenu. Kao praktičan dodatak na C-BOXX, primjerice, mogu se pričvrstiti do 4 torbe za alat. To znači da se znatno više alata može transportirati na jedan način.

Obitelj L-BOXXes

Sa polugama za spajanje, ProClick nosač alata ima sučelje s obitelji L-BOXXes. To znači da se nosač alata može transportirati zajedno s L-BOXX-ima u samo jednom radnom koraku. Osim toga, nosila se mogu neprimjetno integrirati u bilo koju opremu Sortimo vozila i stoga se mogu sigurno transportirati.

Tijek rada olakšan uz ProClick

Dolazak: Na mjestu korištenja remen se može opremiti vrećama koje su prevezene i napunjene opremom vozila.
Rad: Nošenje alata na boku omogućuje ergonomski rad
Skladištenje: Nakon obavljenog posla, ili se cijeli remen može ukloniti i spremiti u opremu vozila ili se pojedinačne torbe mogu brzo i sigurno zakvačiti natrag u bočni profil SR5 ili Globelyst ProSafe stup.
Prijevoz: Sada možete sigurno započeti svoje putovanje do sljedećeg mjesta postavljanja ili nakon posla.
Savršena ergonomija i sloboda kretanja

Cilj sustava ProClick je dodatno optimizirati mobilni rad i povećati produktivnost. Omogućuje nošenje alata i radnog materijala izravno na tijelu. Za to je razvijen inovativni držač ProClick. Može se pričvrstiti na bilo koji standardni remen ili na ProClick remen za alate. Torbe za alat sigurno se pričvršćuju na njega jednim klikom.

​​​​​​​Zahvaljujući dobrom sortiranju i brzoj dostupnosti, traka za alat omogućuje lako rukovanje, čak i ako morate raditi iznad glave na ljestvama ili na skelama. Zahvaljujući integriranoj podstavi, alat se može udobno i udobno nositi na bokovima.

Izravan pristup i red

Za razliku od džepova na hlačama, torbe za alat nude savršen pregled radnih materijala i, ovisno o primjeni, mogu se unaprijed opremiti i brzo zamijeniti. Osobito u vezi s opremom u vozilu SR5 moguće je ciljano pripremiti za uporabu. Vrećice se mogu pričvrstiti kukama ne samo u ProClick držač, već iu dobro poznate Sortimo ProSafe šine. Oni su integrirani u bočni profil u SR5 iu ProSafe stupove u Globelyst4.

Oprema vozila tako postaje praktičan sustav za pohranu ProClick torbi za alat i također osigurava više reda u vozilu, koje se može transportirati do mjesta upotrebe s remenom za alat ili s nosačem alata ili C-BOXX-om.

Izdržljiv i siguran

Zahvaljujući svom robusnom dizajnu, ProClick proizvodi su savršeno opremljeni za bilo koju upotrebu na gradilištu. Torbe za alat izrađene su od izuzetno otpornih i dugotrajnih tekstilnih vlakana. Kuka od nehrđajućeg čelika pričvršćena na stražnjoj strani također osigurava sigurno držanje u svim primjenama. Kada koristite ProClick držač, torbe za alat su sigurno zaključane i mogu se ponovno svjesno otključati samo pritiskom na gumb i samo jednom rukom. Ovo je bitan sigurnosni čimbenik, posebno pri radu na visini.

​​​​​​​Dobro poznati sustav spajanja L-BOXX-a također se može pronaći u sustavu ProClick. Zahvaljujući integraciji u donjem dijelu nosača alata, svaki L-BOXX – bez obzira na marku – može se postaviti ispod i zajedno sigurno transportirati.

ProClick – kompatibilan s opremom u vozilu

SR5 kombi regali

ProClick se također može koristiti kao opcija za skladištenje i sortiranje na opremi vozila.

Osim toga, Sortimo je originalnim dodacima za SR5 dodao praktične nastavke koji se, kao i sustav ProClick, mogu jednostavno pričvrstiti na ProSafe bočni profil opreme u vozilu SR5 bez alata.

Globelyst4 regali za kombi

ProClick torbe za alat i pojasevi mogu se pričvrstiti na Globelyst4 ogradu bez dodatnih dodataka i samo jednim pokretom.

To skraćuje vrijeme traženja i čekanja i stvara vrlo učinkovito mobilno radno okruženje.

Izvrsno!

Nagrada Plus X: Komisija je bila posebno impresionirana visokom kvalitetom, jednostavnošću korištenja i funkcionalnošću remena za alat i torbica za alat, budući da se oni mogu pojedinačno i jednostavno zakačiti na remen, ovisno o radnim zahtjevima.

IF Design nagrada: Zbog jednostavnosti upotrebe, učinkovitosti kao i visoke jednostavnosti upotrebe, ProClick serija je također osvojila iF Design Award. Ovi zahtjevi ogledaju se u mogućnosti da se jednom rukom pričvrste torbice za alat na pojas ili da se zamijene. Nadalje, torbice se ne mogu pričvrstiti samo na pojas za alat, već i na mnoge druge Sortimo proizvode, kao što su SR5 regali za kombi, teleskopski držači ili AutoAssistant.

Saznajte više.
U brošuri ćete pronaći dodatne informacije o proizvodu i odgovarajući pribor.

FAQ – Često postavljana pitanja o ProClick torbama za alat

ProClick torbe za alat – u kombinaciji s remenom za alate – omogućuju nošenje radnih materijala i alata izravno na tijelu. Tako se savršeno uklapaju u svakodnevni rad te omogućuju ergonomski i siguran rad. Također su neprimjetno integrirani u Sortimo i BOSCH EcoSystem. To znači da su kompatibilni s velikim brojem proizvoda koji se već nalaze u Sortimo i BOSCH asortimanu i na taj način nadopunjuju postojeće proizvode dodatnim mogućnostima skladištenja i sortiranja – bez obzira na marku.

Integrirana kuka na ProClick torbama za alat kompatibilna je s poznatim sustavom za osiguranje tereta ProSafe tvrtke Sortimo. To znači da se vreće mogu zakačiti za sve okomite ProSafe šipke za vezivanje, uključujući ProSafe bočne profile SR5. Oprema vozila tako postaje savršen sustav za pohranu i organizaciju za ProClick. Osim toga, ProClick nosač alata i C-BOXX imaju integrirana sučelja za držanje torbi s alatom. ProClick torbe za alat čak se mogu naći u prostoru za vozača, pričvršćene na AutoAssistant.

Pojas za alat ima robustan dizajn i podstavljen je tako da težinu torbi s alatom što nježnije raspoređuje na bokove. ProClick držači su spojni element između remena i torbe za alat. Oni se mogu fleksibilno učvrstiti u remen za alat. Torbe s alatom mogu se objesiti i fiksirati u ProClick držač pomoću sustava kukica. Može se osloboditi svjesnim pritiskom na gumb predviđen za tu svrhu. To znači da se i džepovi na tijelu mogu brzo mijenjati. Velika prednost je što se alat može nositi direktno na tijelu u džepovima i preko pojasa. To štedi gnjavažu saginjanja i hodanja, jer su radni materijali uvijek pri ruci. Budući da se ProClick torbe za alat mogu unaprijed zapakirati za upotrebu i, ovisno o primjeni, kliknuti na remen za alat.

Pojas za alat ima robustan dizajn i podstavljen je tako da težinu torbi s alatom što nježnije raspoređuje na bokove. ProClick držači su spojni element između remena i torbe za alat. Oni se mogu fleksibilno učvrstiti u remen za alat. Torbe s alatom mogu se objesiti i fiksirati u ProClick držač pomoću sustava kukica. Može se osloboditi svjesnim pritiskom na gumb predviđen za tu svrhu. To znači da se i džepovi na tijelu mogu brzo mijenjati. Velika prednost je što se alat može nositi direktno na tijelu u džepovima i preko pojasa. To štedi gnjavažu saginjanja i hodanja, jer su radni materijali uvijek pri ruci. Budući da se ProClick torbe za alat mogu unaprijed zapakirati za upotrebu i, ovisno o primjeni, kliknuti na remen za alat.

ProClick držač je spoj između pojasa za alat i torbi za alat. Sve ProClick torbe dostupne na tržištu mogu se zakačiti za njega – u svim sustavima – a sam držač se može pričvrstiti na bilo koji komercijalno dostupan remen. Inovativni sustav zaključavanja osigurava torbu kada je pričvršćena i može se ponovno svjesno otpustiti pritiskom na plavu tipku, što je bitan sigurnosni aspekt, posebno pri radu na ljestvama ili skelama.

Postoje različite veličine torbi za alat. Oznaka artikla uključuje veličinu, poput “M” ili “L”. Ove veličine opisuju širine pojedinačnih torbi za alat. U dotičnoj širini također postoje varijante koje nude različit broj mogućnosti umetanja alata i radnog materijala. Oni su opisani brojem koji se pojavljuje iza veličine u nazivu proizvoda. Iznimka je džep za čavle veličine M, koji je savršen za spremanje i transport potrošnog materijala kao što su čavli ili vijci zahvaljujući prostoru za pohranu koji se može zaključati. Ali ima mjesta i za sigurnosne naočale, zaštitu za sluh i radne rukavice. Torba za alat M 14 je otvoreno dostupna i unatoč svojoj kompaktnoj veličini nudi prostor za do 14 ručnih alata. Veličina L dizajnirana je za brzi pristup i pruža dovoljno prostora za sav ručni alat. Elastične omče sa strane i unutar džepova osiguravaju red i savršen pregled. Torbe za alat L 36 i L 39 posebno impresioniraju stalkom na poleđini, koji omogućuje korištenje torbe čak i kada je otkvačena, npr. na radnom stolu, a sprijeda mali džep za odlaganje sitnih dijelova. Uz to, L 39 nudi petlju za čekić, metalni nosač za držanje alata sa kopčom za remen, kao što su mjerne trake, i traku s kopčom koja omogućuje pričvršćivanje ljepljivih traka.

Korištenjem ProClick kuke na stražnjoj strani, torbe za alate mogu se koristiti gdje god su dostupna ProClick sučelja, kao što je nosač alata, C-BOXX, oprema vozila ili AutoAssistant. Nosač alata nije torba koja se objesi, već sustav nosača za ProClick torbe za alat i pribor. Pojednostavljeno rečeno, nosač alata može se usporediti s kutijom za alat izrađenom od robusnog poliestera. Ima veliki pretinac za pohranu alata i potrošnog materijala koji je lako dostupan i jasno vidljiv odozgo. Džepovi i omče s unutarnje i vanjske strane također doprinose boljem pregledu i uređenosti. Robusna plastična baza ne samo da štiti nosila i njegov sadržaj od udaraca i prljavštine, već također omogućuje da se L-BOXX pričvrsti na svaki L-BOXX pomoću integrirane poluge za spajanje. To ih čini stvarno svestranim za svaku primjenu.

ProClick držač omogućuje upravo to. Može se pričvrstiti na bilo koji standardni remen širine do 5 cm. Sve ProClick vrećice dostupne na tržištu mogu se pričvrstiti na sve sustave.

Sustav ProClick

ProClick držač – baza sustava

ProClick držač drži sve ProClick torbe za alat. Ne samo da Sortimo koristi sustav ProClick, već se ove praktične torbe za alat širom svijeta prodaju proizvođačima i trgovcima alata i potrošnog materijala od strane zajedničkog ulaganja BS Systems, podružnice Sortima i Boscha. Ono što je jedinstveno je da svi koriste isti princip kuke i držača. To znači da svi ProClick proizvodi ostaju kompatibilni jedni s drugima, bez obzira na marku. Usput, ProClick držač se može pričvrstiti na bilo koji komercijalno dostupan remen.

ProClick torbe

ProClick torbe dostupne su u različitim veličinama i izvedbama i izrađene su od robusnog poliestera. Torbe za alat opremljene su praktičnim pregradama, petljama i držačima tako da alati i potrošni materijal imaju fiksno mjesto i lako ih je uhvatiti. Za razliku od džepova na hlačama, ProClick džepovi omogućuju savršen pregled radnog materijala i mogu se unaprijed sortirati prema primjeni. Reflektirajuće trake sa strane čine vas vidljivima čak iu mraku i nude dodatnu zaštitu – posebno u mračnim zimskim mjesecima.

​​​​​​ProClick pojas za alate

Držači ProClick učvršćuju se u remen za alate, što omogućuje prijenos alata i radnog materijala izravno na osobu. Držači ProClick mogu se prema potrebi fleksibilno učvrstiti unutra i van. Njime se upravlja brzim klikom i ponovnim otpuštanjem pritiskom na gumb. Integrirana podstava pojasa za alat i robusna struktura omogućuju udobno nošenje alata na bokovima i leđima.

ProClick torbe za alat mogu se unaprijed zapakirati za upotrebu i, ovisno o primjeni, kliknuti na remen za alat. Za razliku od uobičajenog načina spremanja radnog materijala i alata u džepove hlača, pojas za alat nudi pregledno razvrstavanje potrošnog materijala i alata. Osim toga, torbe za alat pričvršćene za pojas omogućuju jednostavno rukovanje zahvaljujući dobrom sortiranju i brzoj dostupnosti. Čak i kada radite iznad glave – na ljestvama ili na skeli – moguća je ogromna ušteda vremena uz povećani faktor sigurnosti jer štedi penjanje i silaženje.

​​​​​​​​​​​​​​​​​
Usput: kada koristite ProClick remen, poštedjet ćete se potrebe da stavljate i vadite džepove hlača. Alati i radni materijali ostaju tamo gdje im je mjesto i ne mogu se slučajno navečer naći u radnim hlačama.​