Sortimo near you

Ploče za okretna vrata

Sa Sortimo inovativnim gullwing pločama na vratima, pristup unutrašnjosti vašeg vozila je lakši i praktičniji nego ikad prije. Zahvaljujući jedinstvenom ProClick sustavu i svestranom T-BOXX-u, koji se može integrirati u višenamjensku ploču, doživjet ćete novu dimenziju učinkovitosti.

Prednosti ploča za okretna vrata

Paneli zaokretnih vrata su robusni i mogu se opteretiti do 10 kg, što otvara širok raspon mogućih primjena.

Drvo iz održivog izvora posebno je obrađeno kako bi odbilo vlagu za dug život.

Montaža na vozilo bez bušenja iznimno je jednostavna i štedi dragocjeno vrijeme i trud.

Paneli vrata Gullwing omogućuju izravno pričvršćivanje naše praktične višenamjenske trake i drugih dodataka koji vam pomažu da izvučete najviše iz svog vozila.

Jednostavnim sklapanjem krilnih vrata imate izravan pristup unutrašnjosti vašeg vozila bez potrebe da u njega ulazite. Sve je nadohvat ruke na prikladnoj visini.

Višenamjenska traka

Višenamjenska šipka Sortimo nudi vam inteligentnu platformu za besprijekornu integraciju ProClick sustava i T-BOXX-a.

 

ProClick

Višenamjenska šipka Sortimo, u kombinaciji s ProClick sustavom, nudi vam mogućnost pričvršćivanja alata i pribora na siguran i organiziran način. Jednostavnim pričvršćivanjem ProClick sustava na višenamjensku traku, svaki se predmet drži sigurno na mjestu, čak iu najzahtjevnijim radnim okruženjima. Od ključeva do čekića, vaš radni pribor uvijek je pri ruci i savršeno organiziran.

 

 

T-BOXX 

T-BOXX 120 može se bez napora pričvrstiti na višenamjensku šipku. Bilo da vam je potreban set za pričvršćivanje tereta, želite imati pribor za prvu pomoć pri ruci ili želite organizirati male dijelove za specifične zadatke – T-BOXX 120 prilagođava se vašim potrebama.

Ostali pribor

Otkrijte naš izbor komplementarnih dodataka.
 
 
Dozator ručnika

Ploča za okretna vrata Sortimo ne samo da otvara mogućnosti za alate i pribor, već i za praktično oblikovanje radnog okruženja. Sortimov držač za ručnike tako se može bez napora pričvrstiti na pokretna vrata, što znači da ste uvijek čisti i spremni za sljedeći zadatak.

 
 
Set slavina za vodu

Set slavina za vodu Sortimo također nalazi svoje mjesto na panelu zakretnih vrata. Bez obzira trebate li se na brzinu osvježiti na putu ili želite održavati svoj radni prostor čistim, slavina za vodu uvijek vam je nadohvat ruke. Ploča za vrata gullwing pruža idealnu osnovu za pretvaranje vašeg vozila u učinkovit i dobro organiziran radni prostor.

Probudio interes? Onda se sada raspitajte: