Sortimo near you

Stalak za kombi SR5

SR5 – 5. generacija Sortimo sustava regala

SR5 kombi regali

Uz SR5, Sortimo je razvio sustav regala za kombi koji omogućava savršenu organizaciju radnog mjesta na najmanjem mogućem prostoru za sve obrte i pružatelje usluga.

Organizirajte SR5 pojedinačno prema vašim željama.
Organizacija radnog mjesta Sortimo – veća učinkovitost u svakodnevnom radu
Planirate oznake za police za kombije SR5?
Konfigurirati pjenaste umetke?

Maksimalno iskorištenje prtljažnog prostora

Može se konfigurirati online

 

Najveća produktivnost

 

Isprobana kvaliteta i individualnost

 

Maksimalno iskorištenje prtljažnog prostora

Može se konfigurirati online

 

Najveća produktivnost

 

Isprobana kvaliteta i individualnost

 

Procesi u cijeloj tvrtki mogu se dodatno optimizirati pomoću SR5, a tijek rada postaje daleko ciljaniji i učinkovitiji. Sustav polica dizajniran je tako da omogući neposredan pristup potrebnom alatu i da omogući pregledno i dobro strukturirano odlaganje tereta. Ladice, kutije i BOXX-ovi kao i brojni dodaci čine SR5 savršenim partnerom za svaku organizaciju u sektoru vješte trgovine. Isprobani sustav za pričvršćivanje tereta ProSafe integriran u regale kombija jamči maksimalnu sigurnost za putnike i teret.

Sofisticiran do zadnjeg detalja
Za maksimalno iskorištenje prtljažnog prostora!

Svaka pojedinačna komponenta SR5 nudi dodanu vrijednost koja strukturira vaš radni dan profesionalno i produktivno. Međutim, maksimalna iskorištenost teretnog prostora postaje moguća samo korištenjem posebnog jedinstvenog dizajna aluminijskog bočnog profila i polica u kombinaciji sa SR-BOXX-ima.

Dugačka ladica za komponente

SR-BOXX

SR-Slide

Aluminijski bočni profili

Police

mySortimo oznake

Ladice

SR5 – puna kompatibilnost iz Sortimo EcoSystem

Sve odgovara! SR5 ne samo da osigurava dosljednost u svim radnim sekvencama, inteligentni sustav polica neprimjetno se uklapa u cjelokupno okruženje sustava Sortimo i jamči potpunu kompatibilnost preko i iznad granica sustava, omogućujući da se kutije s alatom i BOXX-ovi transportiraju bez prepreka i sigurno.

Kompatibilan s BOXX-ima i kućištima

BOXX-evi i kovčezi iz Sortima idealno su rješenje za siguran i organiziran transport alata, strojeva, sitnih komponenti i potrošnog materijala. Mogu se sigurno i jednostavno integrirati u police sustava regala pomoću plastičnih klizača ili MultiSlides. Strojevi, alati i potrošni materijali tako se uvijek mogu sigurno i uredno razvrstani prevesti iz radionice na pojedino mjesto.

BOXX okvir: pametno rješenje za integraciju BOXX-a i ProClick torbi za alat u SR5

Okvir BOXX može se opremiti šinama za izvlačenje i na vrhu i na dnu, koje se mogu koristiti za uvlačenje naših T-BOXX-a ili L-BOXX-a u vodoravnom položaju, kao i SR-BOXX-a u visećem položaju.

Integrirana sučelja za ProClick torbe za alat posebno su praktična. Ove se vrećice mogu jednostavno zakačiti u predviđene utore u okviru BOXX pomoću ProClick kuke i izravno su im na dohvat ruke.

Kompatibilan sa sustavom za osiguranje tereta ProSafe

Isprobani sustav za osiguranje tereta ProSafe omogućuje brzo i profesionalno osiguranje tereta koji se prenosi. To je jedini sustav za pričvršćivanje tereta koji uvijek funkcionira u originalnim točkama za pričvršćivanje lakih gospodarskih vozila, na pojedinačnim točkama za pričvršćivanje na podu ili zidnim tračnicama ili također integriran u sustave nosača kombija i krovnih nosača. Također preporučamo pod SoboPro, koji već ima pojedinačne ProSafe točke za vezivanje.

SR5 dodatak za ProSafe bočni profil

Zahvaljujući ProSafe šini u bočnom profilu SR5, torbe za alat iz ProClicka i ostali SR5 dodaci mogu se pričvrstiti jednostavno i bez alata. ProClick torbe za alat mogu se sigurno pospremiti za transport i druge praktične dodatke kao što su patrone koje osiguravaju brz pristup materijalima sa stražnjih vrata.

Kompatibilan s drugim proizvođačima

Sortimo je također otvorio svoj sustav za proizvode drugih proizvođača kako bi svojim kupcima pružio maksimalnu korist. Na primjer, novi Hiltijev kovčeg može se u potpunosti integrirati u regale za dostavna vozila SR5. Sortimo EcoSystem također nudi punu kompatibilnost s različitim proizvođačima koji koriste L-BOXX-ove kao prepakira za svoje potrošne materijale i alate. Stoga se jednostavno i brzo postavljaju u SR5 i sigurno prenose na mjesto.

Kompletan koncept prtljažnog prostora

Osiguranje tereta i podna rješenja – naravno!

SoboPro & SoboPro stup za držanje

SoboPro pod je kompatibilan sa svim ProSafe aplikacijama i nudi različite mogućnosti, zahvaljujući integriranim ProSafe univerzalnim točkama za pričvršćivanje, za jednostavno, fleksibilno i brzo učvršćivanje različitih tereta. SoboPro je izuzetno čvrst, otporan na ogrebotine i udarce i u skladu je s najvišim zahtjevima – dok nudi atraktivnu cijenu. SoboPro se prilagođava konturama vozila, a bušenje šasije nije potrebno. Kod korištenja pričvrsnih stupova preporučujemo pričvrsni stup SoboPro, gdje je raspored točaka vezivanja optimiziran za stupove. Najčešće konfiguracije SR5 mogu se pričvrstiti vijcima izravno na pod.

Jumbo-Unit – XL ladica kao podno rješenje

Teška oprema i nezgrapni materijali mogu se brzo i sigurno spremiti u Jumbo-jedinicu, koja savršeno pristaje ispod regala kombija, čime se stvara veći prostor za odlaganje. Inteligentna konstrukcija Jumbo-jedinice jamči visoku nosivost i ergonomsko rukovanje za brz pristup svim sadržajima. Jumbo-jedinica se može fleksibilno rasporediti u najrazličitijim situacijama pomoću dodatnih opcija pribora.