Sortimo near you

Pod za ugradnju i osiguranje tereta

Sortimo podovi za ugradnju i osiguranje tereta čine temelj za stabilno i brzo pričvršćivanje regala za kombi SR5 pomoću integriranih priključnih točaka. Također uključuju integrirani koncept osiguranja tereta.

Zaštita podnih površina specifična za vozila.

ProSafe sustav za osiguranje tereta također se može naći u Sortimo podovima i nudi širok raspon mogućnosti za osiguranje tereta. Sortimo ima prikladnu podnu oblogu za svako vozilo zahvaljujući individualnim rješenjima.

Montaža i podovi za osiguranje opterećenja

SoboPro

SoboPro podnica za ugradnju i osiguranje tereta omogućuje brzu i jednostavnu montažu Sortimo SR5 kombi regala u vozilo bez bušenja zahvaljujući integriranim priključnim točkama. Dostupne univerzalne točke za pričvršćivanje rezultiraju inovativnim i profesionalnim konceptom pričvršćivanja tereta koji omogućuje fleksibilno pričvršćivanje tereta za pod. Univerzalne točke za pričvršćivanje raspoređene su na takav način da je vrijedan skladišni prostor na podu samog vozila, u kombinaciji s ugradnjom SR5 regala za kombi, dostupan bez ograničenja. Originalne točke za pričvršćivanje ostaju dostupne pomoću integriranih točaka za pričvršćivanje u ravnini s podom i kompatibilne su s ProSafeom.

SoboPro sigurnosni stup

Podni nosač SoboPro za ugradnju i osiguranje tereta, zajedno s točkama za pričvršćivanje za regale za kombi Sortimo SR5, ima dodatne univerzalne točke za pričvršćivanje. U kombinaciji s gornjim šinama za pričvršćivanje, pričvršćenim na krovne trake, možete umetnuti stupove za držanje kako biste omogućili učvršćivanje tereta. Glomazna roba i panelni materijali mogu se praktično učvrstiti i sigurno transportirati. Univerzalne točke za vezivanje mogu se dodatno koristiti za ProSafe trake za vezivanje.

Koncept poda Sortimo

Zahvaljujući standardnim integriranim priključnim

točkama, Sortimo SR5 regali za kombi mogu se brzo i

jednostavno ugraditi u vozilo.

Podna točka za pričvršćivanje ProSafe 200 tvrtke Sortimo

je napredno rješenje za osiguranje tereta. Posebno

razvijen za SoboGrip podove, neprimjetno se integrira i

pruža pouzdanu sidrišnu točku za ProSafe trake za vezivanje.

7-slojni lijepljeni drveni pod debljine je 9 mm i izrađen je

od nordijske breze. Njegov sloj s višesmjernom teksturom

čini pod otporan na vlagu otpornim na ogrebotine i

iznimno protukliznim čak i u mokrim uvjetima.

Izvorne točke za vezivanje vozila ostaju dostupne pomoću

integriranih točaka za vezivanje u ravnini s podom i

kompatibilne su s ProSafeom.