Sortimo near you

Zidne obloge

Zidna obloga Sortimo nudi optimalnu zaštitu za unutrašnjost vozila. Zidne obloge Sortimo mogu se montirati brzo i jednostavno putem točaka koje je u vozilu dao proizvođač vozila.

Zaštita prtljažnog prostora s praktičnim dodacima

Zidna obloga štiti vozilo i održava njegovu vrijednost. Koristeći ProSafe šine za pričvršćivanje, zidna obloga također se može koristiti za osiguranje tereta. Sortimo ima odgovarajuće zidne obloge za svako vozilo zahvaljujući individualnim rješenjima.

 

Zidne obloge iz Sortima

SowaFlex

Zidna obloga SowaFlex, izrađena od laganog saćastog materijala, štiti teretni prostor vozila i teži 60% manje od usporedive drvene obloge. Materijal izuzetno otporan na udarce i ogrebotine optimalno štiti karoseriju vozila od oštećenja i može se jednostavno i bez problema ugraditi u kombi pričvršćivanjem na točke koje je naveo proizvođač vozila.

<

SowaApp

Zidna oblogaSowaApp štiti karoseriju vozila od oštećenja i također pomaže da stvari budu organizirane. Zahvaljujući perforaciji sustava, kuke i držači iz asortimana dodatne opreme mogu se pričvrstiti na zidnu oblogu. Izrađen od aluminija debljine 1 mm, otporan je na vlagu i kemikalije.

Obloga krova

Kako bi se karoseriji vozila pružila optimalna zaštita čak i kada se radi u vozilu, krovna obloga se lako može naknadno ugraditi na svaku krovnu šinu s šinicom za pričvršćivanje za sigurnosne stupove< /b>. Posebno lagani saćasti materijal koji se može reciklirati identičan je zidnoj oblogi SowaFlex i iznimno je otporan na udarce i ogrebotine.