Sortimo near you

Višenamjenska ladica na izvlačenje

 

Olakšava utovar i istovar teške opreme i strojeva i omogućuje njihovu upotrebu izvan vozila bez potrebe za napornim podizanjem.

Višenamjenska ladica na izvlačenje – jedinstvena na tržištu!

Optimizacija proizvoda učinila je višenamjensku ladicu na izvlačenje tvrtke Sortimo posebnom.
Uz mnoge praktične nove funkcije, također se jasno ističe svojim svojstvima proizvoda relevantnim za sigurnost.

Maksimalna fleksibilnost!


SoboGrip višeslojna ploča može se pomicati prema gore kao i prema dolje, što rezultira dvostrukom upotrebljivošću višenamjenske ladice na izvlačenje. Bilo kao ladica ili kao platforma za utovar – nema ograničenja u mogućim primjenama.

Varijabilna instalacija!


Višenamjenska ladica na izvlačenje također dobiva bodove za varijabilnu ugradnju: Ovisno o namjeni, može se ugraditi kao samostalno rješenje ili integrirati u police za kombi Globelyst4, omogućujući optimalno korištenje unutrašnjosti vozila.

Praktički!


Zahvaljujući novoj platformi za utovar na izvlačenje za laka gospodarska vozila ili karavan, prostor za utovar može se iskoristiti i u najudaljeniji kut. Mehanizam za uvlačenje i izvlačenje, koji omogućuje izvlačenje utovarne platforme na izvlačenje iz vozila do 2/3, omogućuje jednostavan pristup uređajima, strojevima i drugim organizacijskim sustavima koji su na njoj pohranjeni. Nosivost je dopuštena do 200 kg.

Sustavno i sigurno!


Integrirani sustav za osiguranje tereta Sortimo ProSafe nudi još jednu neusporedivu funkciju, koja omogućuje pričvršćivanje predmeta na platformi za utovar na izvlačenje i tako nudi dodatni aspekt elementarne sigurnosti. Sve trake za pričvršćivanje tereta Sortimo ProSafe mogu se koristiti kao oprema za vezivanje.

Sve pogodnosti na prvi pogled!

Što kažu naši kupci

Zamolili smo Sortimo da opremi komunalna vozila za naš prodajni tim na terenu. Naši voditelji računa htjeli su moći pokazati GROHE materijale instalaterima tijekom njihovih posjeta kupcima. Željeli smo to učiniti ergonomski i bez štete našim zaposlenicima. Kako bismo to postigli, odlučili smo ugraditi SR5 regale za dostavna vozila u naša komunalna vozila.

Sortimo je bio od velike pomoći u razumijevanju načina na koji radimo. Sada imamo sve naše materijale organizirane na uredan način i možemo ih transportirati iz vozila ergonomski, sigurno i s lakoćom!

Sjoerd van Boxtel,

accountmanager GROHE Nederland B.V.

Konfiguracije za svaku potrebu

Dostupno 25 veličina

Platforma za utovar na izvlačenje dostupna je u 25 različitih veličina. S njim se raspoloživi prostor po modelu vozila može iskoristiti sve do posljednjeg ugla.

Napravite kontakt

Ako trebate savjet, vaš Sortimo stručnjak u vašem području je naravno na raspolaganju.