Sortimo near you

FR5 – Fleksibilni sklopivi nosač za kombije

FR5 – Posebno dizajniran za kurirske službe, ekspresnu dostavu i usluge paketa – nudi maksimalnu fleksibilnost uz maksimalno korištenje prostora za utovar.

Sada možete konfigurirati vaš FR5 Fleksibilni sklopivi nosač za kombije.

Fleksibilni sklopivi nosač za kombije nudi jedinstvene prednosti

FR5 je ušteda prostora koja je posebno razvijena za CEP industriju. Police su podesive u tri dimenzije i stoga se mogu prilagoditi veličini tereta. Uski aluminijski bočni profili savršeno se prilagođavaju silueti vozila, osiguravajući maksimalnu slobodu kretanja i ergonomiju čak i kada su police pune. To ne samo da povećava motivaciju osoblja za dostavu, već i značajno povećava produktivnost.

Maksimalna fleksibilnost i jednostavnost korištenja

FR5 prilagođava se teretu zahvaljujući preklopnim policama. Njime se može upravljati samo jednom rukom i automatski se postavlja na mjesto tako da se police mogu sklopiti gore-dolje čak i u stresnim situacijama.

Optimalna iskorištenost prostora za utovar zahvaljujući prilagođenom dizajnu

Prilagođeni dizajn FR5 za vaše vozilo omogućuje idealnu situaciju ugradnje. Bočni aluminijski profili dizajnirani su na način da se prilagođavaju različitim siluetama vozila i zauzimaju što manje prostora.

Integracija BOXX-a za više urednosti

Integriranjem SR-BOXX-a, FR5 se može dalje proširiti u sustav regala za dostavna vozila. SR-BOXX-ovi se mogu zaključati na police koje vise ili stoje na njima pomoću plastičnih klizača.

 

Ušteda vremena

FR5 se može fleksibilno prilagoditi zahtjevima opterećenja u bilo kojem trenutku – samo jednom rukom. ProSafe sustav za pričvršćivanje tereta također doprinosi brzom i jednostavnom vezivanju tereta.

 

FR5 komponente
Leather detail shoulder contrastic colour contour stunning silhouette working peplum.
Learn More
CEP

Pogledajte pregled pojedinačnih komponenti FR5 i otkrijte vrhunce linije proizvoda.

Zamjena

Za one koji nemaju najveće vozilo, ali moraju s vremena na vrijeme utovariti rasutu robu.

Learn More
Slobodno vrijeme

Želite li privatno koristiti službeno vozilo? Nema problema – zadržite svoju fleksibilnost uz FR5!

Learn More

Fleksibilni sklopivi stalak u detaljima

Police

Sigurnosni pojasevi

Bočni/srednji profil

Aluminijska granična šipka

mySortimo oznake

ProSafe osiguranje tereta

E-BOXX

Sklopivi stalak za maksimalnu sigurnost

FR5 – razvijen za CEP industriju

Sklopivi stalak za kombije posebno je prikladan za različite količine tereta i dostave zahvaljujući sklopivim policama. Police mogu držati do 100 kg.

Tipičan radni dan često donosi nepredvidive izazove. Je li roba koja se prevozi veća od očekivanog? Predstavlja li visina problem? Izazovi koji se mogu prevladati s različitim postavkama polica:

  • preklapanje i razvlačenje
  • podesiva dubina kako bi odgovarala zidu vozila
  • podesivi kut nagiba

Podešavanjem kuta nagiba i GripMaxx policom s protukliznim profilom, teret je zaštićen od klizanja te se stoga sigurno transportira.

Profesionalno osiguranje tereta s elementima Sortimo ProSafe jednako je jednostavno. Ako se to doda, povećava se spremnost da se stvarno osiguraju tereti. Upravitelji voznih parkova ispunili su svoje odgovornosti i profitabilnost je poboljšana.

ProPartition s kliznim vratima: Ušteda vremena zahvaljujući kratkim, sigurnim udaljenostima u vozilu

ProPartition je razvijen posebno za potrebe CEP industrije. Stabilni ProPartition s kliznim vratima i visinom prolaza od 1,80 m omogućuje vozaču izravan pristup prostoru za teret iz vozačeve kabine. Time se izbjegavaju opasnosti jer, prvo, ravni prag vrata i zaštita rubova sprječavaju spoticanje i ozljede, a drugo, vozač ne mora ostavljati svoju kabinu uz rub ceste, već može do tereta doći kroz unutrašnjost.

Osim toga, i dalje je moguće da se druga osoba vozi u kombiju, a originalne točke vezivanja u prtljažniku su zadržane.

ProPartition je certificiran prema DIN ISO 27956 i ECE-R 14/16/17.

FR5 – idealno rješenje za majstore

Sklopivi nosač za kombije može se prilagoditi situaciji, opterećenju i zahtjevima.

FR5 je idealan za glomaznu robu, jer jedinstvena integracija SR5 BOXX sustava znači da se čak i mali dijelovi mogu transportirati na uredan način. Različite veličine SR-BOXX-a mogu se zaključati na plastičnim klizačima ispod i na stalku. Ako nisu potrebni, lako se uklanjaju i sve su police opet slobodno dostupne. FR5 je puno više od običnog sklopivog nosača za kombije; to je prava alternativa za majstore i servisere koji ne žele statičnu instalaciju.

Ako posebno volite urednost i želite svojim zaposlenicima omogućiti sistematičan pregled u vozilu, posebno s promjenom vozača, BOXX-ove i nosače također treba označiti mySortimo naljepnicama.

Daljnje pogodnosti:

Sve police iz portfelja SR5 također se mogu konfigurirati za FR5
Individualna podjela polica pomoću pregrada
Odgovarajuće podloge za alat za zaštitu polica i sadržaja
FR5 se lako i ekonomično pretvara u sustav regala za dostavna vozila s jasno višim stupnjem organizacije.

Kombinacija FR5 sa SR5 otvorit će sve mogućnosti korištenja utovarnog prostora.

FR5 je također impresivan u sektoru slobodnog vremena

FR5 obrtnicima i serviserima, posebno u kombinaciji sa SR5, nudi veliku prednost potpuno opremljene pokretne radionice, ali također poentira kod onih koji žele u potpunosti iskoristiti sav utovarni prostor vozila uz prijevoz većih stvari.

Zahvaljujući jednostavnoj funkciji preklapanja, police sustava regala mogu se brzo i jednostavno preklopiti prema potrebi, tako da ima dovoljno prostora za prijevoz stvari za slobodno vrijeme kao što su motocikli ili bicikli.

Sklopivi nosač za dostavna vozila stoga nudi visok stupanj fleksibilnosti dok u isto vrijeme maksimalno koristi prostor za utovar. To znači da više nema ograničenja ni nakon posla.