Sortimo near you

Spremnici i BOXX-ovi iz Sortima

U mobilnom radnom danu obrtnika ili servisera nije uvijek lako imati sav alat i materijal sa sobom i održavati red u komunalnom vozilu. No, uredna radna okolina ključna je za nesmetan tijek rada jer ništa ne para živce više od stalne potrage za alatom ili pravim vijkom.

Jednostavan transport i naručivanje sa Sortimo spremnicima i BOXX-ovima

Sortimo čini vaš svakodnevni rad učinkovitijim i olakšava vam održavanje reda u vašem mobilnom radnom okruženju. Brojni Sortimo proizvodi dizajnirani su imajući to na umu, prije svega Sortimo BOXXes & Case System – prvi proizvodi koje je razvio Sortimo.

Ali asortiman proizvoda Sortimo također uključuje veće jedinice koje stvaraju više prostora za skladištenje velike opreme: sContainer je mobilno servisno skladište u koje se, naravno, mogu integrirati BOXX-ovi i kutije.

WorkMo mobilna radna stanica već ima mobilni rad u svom nazivu. Nudi bezbroj mogućnosti za korištenje u mobilnom radu.

BOXX-ovi koferi – osnova za mobilni rad

Sa svojim različitim BOXX-ima i kutijama, BOXX & Case System je toliko svestran da je za svaki zahtjev dostupan pravi spremnik. Bilo da se radi o najmanjem potrošnom materijalu, odvijačima ili patronama – za svaki sadržaj postoji pravi BOXX ili torbica.

Umetnute kutije, pjenasti umetci i naljepnice za označavanje pomažu da BOXX-ovi ili kutije budu uredni i da se sve prati. Tako je uvijek sve vidljivo na prvi pogled.

sKontejner – mobilno servisno skladište

sContainer je mobilni skladišni prostor koji se može opremiti SR5 kombi regalima. Stoga se BOXX-ovi i kutije također mogu integrirati tamo, čineći alate i potrošni materijal dostupnima izravno na mjestu upotrebe, gdje se mogu pohraniti na licu mjesta u sContainer.

 

Zbog svojih osnovnih dimenzija euro paleta, sContainer se idealno uklapa u svaki standardizirani transportni i logistički lanac. Praktični držači za obične industrijske kamione osiguravaju jednostavno rukovanje.

WorkMo – mobilna radna stanica

Mobilna radna stanica WorkMo nudi maksimalnu fleksibilnost u dva aspekta:

1. Fleksibilan sastav: Moduli su dostupni u različitim visinama i širinama, koji se mogu opremiti ladicama, policama i BOXX-ima. To omogućuje pojedinačno sastavljanje WorkMo ovisno o namjeni.

2. Fleksibilna upotreba: Zahvaljujući različitim dodacima kao što su radne ploče, radni stolovi, valjkaste ploče ili dodaci za bočne zidove, WorkMo se može koristiti kao mobilni radni stol, kao kolica za radionicu, kao polica za radionicu ili kao prijevozno sredstvo.