Sortimo near you

Globelyst4

Globelyst4 regali za dostavna vozila nude obilje mogućnosti prilagodbe, vrlo su otporni i omogućuju savršeno intuitivno rukovanje.

Globelyst4 – dokazani standard

Planiranje i montaža na temelju vaših individualnih zahtjeva.

Globelyst4 regali za kombi predstavljaju organizaciju, strukturu i sigurnost u Transporteru. Sustav inteligentne organizacije omogućuje fokusiran tijek rada i na taj način doprinosi povećanju učinkovitosti u svakodnevnoj rutini. Stručno savjetovanje omogućuje da se regali za dostavna vozila precizno prilagode vašim zahtjevima i osigurava najbolju moguću iskoristivost prostora u vašem Transporteru. Širok izbor dodataka i mobilnih asortimana omogućuje Globelyst4 da zadovolji zahtjeve specifične za trgovinu. Integrirani sustav za osiguranje tereta ProSafe također omogućuje jednostavno i brzo vezivanje i učvršćivanje transportirane robe.

Sortimo Globelyst4 regali za dostavna vozila – jednak svakom izazovu

Organizacijski sustav Globelyst4 dopušta visoku razinu individualizacije i izravnu dostupnost transportiranih materijala. Organizacijska pomagala u regalima za kombi osiguravaju da, bez obzira na sektor, dugi, glomazni i mali materijali imaju svoj dodijeljeni prostor.

T-BOXXes and L-BOXXes G/G4

Održavajte pregled svojih malih dijelova: mobilni T-BOXXes i L-BOXXes G i G4 pomažu vam u tome sa svojim širokim izborom opcija podjele.

SR-BOXXes

Spremite male dijelove brzo i pregledno u praktične klizne kutije: Sortimo SR-BOXXes. Mogu se integrirati na police Globelyst4.

Aluminijski sistem perforirana ploča

Standardno u vašem Sortimo Globelyst4: aluminijski sustav s perforiranim zidom, na koji se sav pribor i alati mogu pričvrstiti jednim pokretom ruke.

Stalci i police

Ne ostavljaju neiskorišten prostor u vašem vozilu, koliko god bili mali: Sortimo regali i police pružaju organizaciju i sigurnost.

Preklop za podizanje

Tako da neugodni predmeti, poput kanti i kutija, ostanu sigurno spremljeni tijekom putovanja: poklopac za podizanje drži sve na svom mjestu.

Dugačka ladica za komponente

Idealno za pričvršćivanje cijevi i šipki – dugačka ladica za komponente, koja čini utovar i istovar dječjom igrom.