Sortimo near you

Previous slide
Next slide

Xpress Shelves

Provjerene konfiguracije s terena za sve modele vozila jednostavno odaberite i naručite: isplativo i brzo dostupno.

Xpress Shelves

Quick selection of best practice shelving

Konfiguracije Sortimo Xpress izbor su osnovne opreme s najboljim omjerom cijene i učinka, prikladne za odgovarajući model vozila. Za svaki tip vozila možete birati između Basic ili Pro polica za desnu i lijevu stranu prtljažnog prostora. Možete ih kombinirati kako god želite prema svojim potrebama.

Xpress police razvijene su iz primjera najbolje prakse naših kupaca i kao takve su već isprobane. Zbog njihove popularnosti, ove police držimo na zalihama i možemo ih isporučiti u najkraćem mogućem roku i po posebnoj cijeni.

Individualne nadogradnje

Nadogradnje mogu znatno olakšati tijek rada. Oni se mogu naručiti u obliku pribora, BOXX-a i kutija, umetaka za alate ili naljepnica za Xpress police.

 

Već su uključeni podmetači za alat i pregrade za osnovnu razinu organizacije.

Montažni pod uključujući integrirano osiguranje tereta

Sve SR5 police iz Xpress asortimana mogu se vijcima pričvrstiti izravno na SoboPro pod. Jasna prednost: štedi vrijeme tijekom instalacije.

Pod također uključuje ProSafe točke za pričvršćivanje, koje vam pružaju profesionalni paket za pričvršćivanje tereta: SoboPro pod je kompatibilan sa svim ProSafe proizvodima, kao što su trake za pričvršćivanje, CargoStopp i mreže za pričvršćivanje tereta. Zaštitni pod je otporan na prljavštinu i vodu, jednostavan za čišćenje i izuzetno otporan na ogrebotine i udarce.

Rado ćemo vas savjetovati!
Imate li pitanja ili biste željeli ponudu za Xpress police?
Ostavite nam svoja pitanja ili zatražite osobnu ponudu. U svakom slučaju, Služba za korisnike će Vam se javiti!