Sortimo near you

Sortimo WorkMo.
Mobilno radno mjesto

WorkMo se može sastaviti pojedinačno zahvaljujući svojoj modularnosti i može se koristiti u bilo kojoj situaciji koja vam padne na pamet: kao mobilni radni stol, kao kolica za radionicu, kao police za radionicu, kao transportna oprema i kao mobilno radno mjesto.

WorkMo

Moduli s različitim širinama i visinama znače da se WorkMo može sastaviti u skladu s individualnim zahtjevima i prilagoditi u bilo kojem trenutku.

Pribor

Radne ploče, ploče s valjcima i drugi praktični dodaci upotpunjuju WorkMo za odgovarajuću primjenu.

Pojedinačni WorkMo moduli mogu se fleksibilno kombinirati kako bi odgovarali primjeni. Korištenjem sveobuhvatnih dodataka, kao što su radne ploče, ploče s valjcima i perforirane aluminijske rešetke, WorkMo se može po želji proširiti kako bi odgovarao primjeni kako bi se stvorila prikladna primjena i prenosiva radna mjesta za radionicu i gradilište. WorkMo je također jedinstven zbog svoje kompatibilnosti s programom Sortimo BOXXes. Razna organizacijska rješenja nude skladišni prostor za sitne dijelove i alate svih vrsta. Raznovrsna BOXX partnerstva s dobavljačima električnih i električnih alata te materijala za montažu i pričvršćivanje znače da je puna kompatibilnost sustava zadana.

Klik, par, sve se slaže – ne možete biti produktivniji!

Pravo rješenje za sve primjene.

Višenamjenski. Svestran. Fleksibilno.

WorkMo princip

Organiziranje. Prijevoz. radim.

WorkMo za organizirano skladištenje alata

Alati i potrošni materijal čuvaju se točno na pravom mjestu u ladicama WorkMo modula. BOXX-ovi i kutije integrirani su u WorkMo pomoću kutija na izvlačenje ili na potpuno izvlačenje. Potpuni izvlačni dijelovi imaju prednost jer vam omogućuju otvaranje BOXX-ova i kutija u WorkMo kako bi sadržaj bio potpuno dostupan. Osim toga, police pružaju dodatni prostor za pohranu.

WorkMo kao mobilni transportni sustav

Pojedinačne ušice za pričvršćivanje udubljene su u pod SoboPro, što pričvršćivanje WorkMo u vozilu s posebnim ProSafe dodacima čini brzim i jednostavnim. Osim toga, svaki se pod može naknadno opremiti graničnikom za pozicioniranje WorkMo Fix. Ovo štedi vrijeme i osigurava alate i materijale u transportu.

WorkMo kao mobilno radno mjesto

The WorkMo is turned into a mobile work bench with different worktops and -tables on the modules and a roller plate as the support underneath. More accessories, such as shelves and distribution sockets facilitate fast access to additional tools and material. This means it can be used in the workshop or on the building site.

WorkMo kao ergonomski radni stol ili radna stanica

WorkMo moduli dostupni su u različitim širinama (526 mm, 789 mm, 1052 mm) i visinama (506 mm, 744 mm). To vam omogućuje da prilagodite WorkMo svakoj radnoj situaciji. Ako imate težak posao, na primjer, preporučujemo korištenje WorkMo visine 750 (744 mm). S druge strane, ako imate fino podešavanje, idealna radna visina od jednog metra postiže se pomoću dva modula WorkMo 500 (svaki 506 mm) naslaganih jedan iznad drugog.

Mobilni radni stol za vaš automobil, kombi i radionicu

Radite gdje god vas posao odvede – i to u bilo koje vrijeme sa Sortimo mobilnim sustavima za pohranu! Mobilna radna stanica posebno je razvijena da pojednostavi svakodnevni rad. Radit ćete učinkovitije i uvijek ćete imati organizirane i pri ruci svoje alate i materijale s našim WorkMo asortimanom mobilnih sustava za prijevoz, rad i skladištenje. WorkMo mogu koristiti profesionalci ili DIY entuzijasti kao kolica za radionicu ili mobilni radni stol, ispunjavajući sve vaše organizacijske potrebe, mobilnost i ergonomske potrebe. Stoga je idealan ‘radni kolega’ u radionici i savršena oprema za svakoga tko radi na različitim gradilištima i treba se osloniti na organiziran i sveobuhvatno opremljen kovčeg s alatom.

WorkMo je kratica za radnu mobilnost. Koristite višenamjenski sustav kao opremu za radionicu, transportni sustav, kolica za radionicu ili mobilni radni stol. Započnite dan u radionici odabirom modula koji su vam potrebni za dan koji je pred vama i otkotrljajte svoj mobilni radni stol do svog vozila. Brzo osigurani pomoću našeg ProSafe sustava, udobno ćete stići na svoje odredište. Zatim odnesite sve materijale koji su vam potrebni u trenu na mjesto sigurno pohranjene u prijenosnim WorkMo modulima – bez potrebe za razmjenom vaših alata i strojeva. Na licu mjesta, vaš WorkMo se rasklapa u praktičan sklopivi radni stol, omogućujući vam da izvršite sve male prilagodbe u zadnji čas na licu mjesta.

A ako tražite sustav za pohranu za svoju radionicu – tada ne tražite dalje od fleksibilnog WorkMo. Moduli širine 3 i 4 idealni su za to, jer pružaju mnogo prostora za pohranu u obliku korisnih ladica, iako također drže BOXX-ove i kutije. Uklonite ih kad god zatrebate i ponesite sa sobom na mjesto.

Neka vam sve bude pri ruci s prijenosnim radnim stolom


Oslonite se na Sortimo module koji se mogu kombinirati – vaša mobilna radna stanica postaje vaša uredna “radionica na cesti”. Asortiman WorkMo dizajniran je kako bi vam omogućio kombiniranje pojedinačnih modela kako bi zadovoljili vaše precizne potrebe, a zahvaljujući fleksibilnosti sustava, možete odlučiti od posla do posla trebate li cijelu radnu stanicu sa sobom ili samo pojedinačne module. A ako je cijela radna stanica potrebna na licu mjesta, praktična kolica na kotačima osiguravaju praktičan transport, pretvarajući WorkMo u prijenosni radni stol. Povlačenje teških kutija s alatom sada je stvar prošlosti i prikladno je da uvijek imate kompletan pribor na licu mjesta sa sobom.

Produžetak radnog stola i ostali WorkMo dodaci transformiraju pojedinačne module u trenu u sklopivi radni stol na kojem možete izvršiti bilo kakve prilagodbe svojih materijala u zadnji čas izravno na licu mjesta. Zahvaljujući pojedinačnim modulima s BOXX-ima, kutijama ili ladicama s pregradama ili umetnutim kutijama, sada možete pohraniti čak i najmanje materijale i alate uredno i dobro organizirano u svoju mobilnu radnu stanicu, osiguravajući da uvijek imate jasnu ideju o svom prijenosni dio. Daljnja ključna prednost je činjenica da ništa ne isklizne s mjesta u ovom dobro organiziranom rješenju za pohranu kad žurite na posao.

Prijenosni radni stol za profesionalce i entuzijaste „uradi sam“.


Prijenosna radna stanica WorkMo idealna je za korištenje kao mobilni radni stol ili kao kolica za radionicu. Konfiguracija modula od 750 mm, zajedno s adapterima za valjke i radnom pločom, pretvara se u vašeg praktičnog ‘radnog kolegu’. Bilo da radite u svojoj garaži, iz hobija ili u profesionalnoj radionici, WorkMo jamči uredno i dobro organizirano radno mjesto u svakom trenutku. Konfigurirajte modul prema svojim zahtjevima i opremite ga ladicama, pregradama u obliku pregrada ili umetnutih kutija ili BOXX-ovima i ormarićima.

Ladica za alate na WorkMo-u omogućuje vam da brzo odložite svoje alate i materijale i odmah ih opet imate pri ruci. Aluminijske bočne ploče WorkMo također se mogu opremiti raznim dodacima, od držača crijeva i napajanja do posebnog držača za vaš odvijač. A nakon što ste završili svoj posao, jednostavno vratite WorkMo natrag u položaj za pohranu. Vaši alati i materijali pospremljeni su u rekordnom roku i spremni te čekaju na vas sljedeći put.