Sortimo near you

Fleksibilni krovni nosači za kombije – TopSystem

Sortimo TopSystem pruža dodatni prostor za pohranu na krovu vašeg vozila, sigurno i sigurno prevozi glomazne i dugačke predmete i štedi vrijeme, zahvaljujući jednostavnom rukovanju.

Dodatna oprema TopSystem

TopSystem ProSafe

Stražnje ljestve

Prilagodljiva naljepnica

Iskoristite prednosti sustava krovnih nosača TopSystem

Fleksibilno. Intuitivno. Učinkovit.

Zahvaljujući minimalnoj neto težini laganog krovnog nosača, dopušta maksimalnu nosivost, a zahvaljujući svojoj visokokvalitetnoj izradi i materijalima otpornim na koroziju, također ima vrlo dug životni vijek – koji se isplati.

Krov vašeg vozila koristi se kao dodatni prostor za utovar, što vam omogućuje da prevezete još veću zapreminu utovara – idealno za dugačke i glomazne terete.

Lakoća rukovanja i integrirani sustav za osiguranje tereta ProSafe štede dragocjeno vrijeme.

Zahvaljujući opcijski integriranom sustavu vezivanja ProSafe za jednostavno i brzo učvršćivanje tereta.

TopSystem se također može koristiti na vašem sljedećem vozilu – njegov materijal otporan na koroziju i izvrsna kvaliteta to omogućuju.

Modularni dizajn TopSystema znači da mu možete dodati praktične dodatke u bilo kojem trenutku.

TopSystem ima TÜV certifikat i testiran je na sudar.

Sigurno pričvršćivanje krovnog nosača na vozilo s TopSystem ProSafe

 

 

TopSystem ProSafe ima ProSafe mogućnosti pričvršćivanja u poprečnim nosačima. ProSafe trake za vezivanje mogu se koristiti za vrlo jednostavan transport glomaznih tereta na siguran i siguran način do radnog mjesta pričvršćene na krovu vozila. ProSafe predstavlja Sortimo integrirani sustav za osiguranje tereta, koji se može koristiti u i na vozilu. Savjet: Trake za pričvršćivanje iz prostora za teret mogu se jednako koristiti na krovu vozila.

Nosači ljestvi za kombije i ostali pribor za krovne nosače

Podizanje stražnjih ljestava

Podizač stražnjih ljestvi idealan je za praktičan transport teških ljestvi, budući da sustav podizanja s plinskom oprugom čini naporan proces podizanja i pričvršćivanja ljestava stvar prošlosti. U skladu s tim, jednodijelnim i višedijelnim ljestvama može se jednostavno rukovati s tla. Dizalo za ljestve dostupno je u osnovnim duljinama od 2,5 i 3 metra.

Bočno podizanje ljestava

Bočno podizanje ljestava omogućuje ergonomski utovar i istovar ljestvi na krov vozila koji štedi vrijeme. Nije potreban dodatni prostor za utovar i istovar iza vozila, zahvaljujući bočnom pristupu ljestvama koji štedi prostor. Bočni lift za ljestve može se prilagoditi drugim veličinama ljestvi u nekoliko minuta. A zahvaljujući njegovom intuitivnom rukovanju, možete izbjeći pogreške pri učvršćivanju tereta.

Fleksibilni graničnik opterećenja

Fleksibilni graničnik tereta djeluje kao krajevi poprečnih nosača i također kao graničnik tereta tako da ne strše izvan bočne strane vozila.

Iskoristite svoj krovni nosač kao mobilni oglasni prostor!

Sortimo TopSystem nije praktičan samo za siguran prijevoz glomaznih tereta. Također je idealan medij za oglašavanje vaše tvrtke. Od sada se natpisi i male grafike mogu pričvrstiti na bočne ploče TopSystema. Na taj način možete privući puno pažnje uz malo truda.
Evo kako to radi:

1. Kontaktirajte svog prodajnog savjetnika ili ispunite obrazac. Za vas ćemo pripremiti individualnu ponudu.


2.Tisak i omatanje folijom obavlja Sortimo.


3.Na dogovoreni datum montaže dobit ćete svoje vozilo natrag zajedno s praktičnim krovnim nosačem i efektnom reklamom na istaknutom mjestu.

Videozapisi o krovnim nosačima TopSystem

Samo pogledajte!

Krovni nosač u testu sudara za vašu sigurnost

Jednostavno rukovanje i ušteda vremena uz TopSystem

Kupi krovni nosač za Sprinter

Krovni nosači Sortimo nude dodatni prostor za utovar i fleksibilnost kada trebate transportirati iznimno dugačke materijale. Krovni nosači Sortimo za dostavna vozila omogućuju vam jednostavan i jednostavan prijevoz tereta na krovu vašeg vozila. Profesionalci i DIY entuzijasti podjednako koriste sustave krovnih nosača za svoja kombija, osiguravajući da je sav teret profesionalno osiguran. Oslonite se na profesionalnu opremu s TopSystemom kada trebate dodatni transportni prostor.

Proširite prostor za utovar i smanjite svoja putovanja. Tereti su individualni kao i tvrtke koje ih prevoze, što rezultira individualnim zahtjevima za prijevoz, koje sa zadovoljstvom ispunjavamo s našim širokim asortimanom proizvoda. Osim brojnih modula koji pomažu osigurati vaš teret i organizirati vaše alate i materijale u vašem kombiju, također nudimo mnoštvo rješenja za siguran prijevoz iznimno dugačke i glomazne robe.

Siguran prijevoz posebno dugih tereta

Lagani regali dostupni u našoj online trgovini pružaju fleksibilnost kada je u pitanju transport robe i radnog materijala. Bilo da trebate prevesti ljestve, metalne cijevi ili druge glomazne predmete za svoj posao, sada to možete učiniti jednostavno i, prije svega, sigurno s našim sustavom krovnih nosača. Kada naručite Sortimos krovne nosače za dostavna vozila online, ulažete u budućnost, jer TopSystem možete koristiti i na svom sljedećem vozilu, zahvaljujući njegovom materijalu otpornom na koroziju i izvrsnoj kvaliteti.


Njihova lagana konstrukcija omogućuje vam da prevezete više, smanjite broj putovanja i time smanjite potrošnju goriva. A zahvaljujući njihovom aerodinamičkom dizajnu, buka vjetra također je minimalna tijekom vožnje. Stoga se oslonite na Sortimovu profesionalnu kvalitetu i iskoristite sigurnost, sigurnost i svestranost naših rješenja.

Sustav krovnih nosača za maksimalnu fleksibilnost

Odlučili ste se za inteligentnu mobilnost te profesionalan i siguran prijevoz s asortimanom proizvoda Sortimo. Krovni nosači TopSystem daju vam dodatni prostor za teret, savršeni za glomazne ili ekstra dugačke terete, nudeći vam veću fleksibilnost i učinkovitost u vašem radnom danu. Uštedite još više vremena zahvaljujući jednostavnom rukovanju i dodatnom ugrađenom ProSafe sustavu vezivanja za jednostavno i brzo učvršćivanje tereta. Praktični dodaci vam također omogućuju fleksibilnu prilagodbu vašeg sustava krovnih nosača specifičnim dimenzijama vašeg tereta.

Obratite nam se na našu dežurnu liniju ako trebate savjet o odabiru i prilagodbi vašem tipu vozila. A nakon što se odlučite za određeni model i želite naručiti sustav krovnih nosača online, također ćete imati koristi od naše besplatne dostave. Nemojte odgađati – naručite svoj novi krovni nosač već danas.